III Aplec de les Danses dels Pobles de la Mariola

aplec_mariola.jpg

COCENTAINA 2 juny de 2007 a les 20’00h.

Els grups de danses de la Serra Mariola, van acordar per unanimitat el portar avant el projecte de fer “L’Aplec de Danses de la Serra Mariola”, amb caràcter anual i itinerant. Participen tots els pobles que estan a l’abast geogràfic d’aquesta serra de les comarques valencianes del sud i on cada poble fa una mostra de la seua dansada tradicional.
El primer aplec es va celebrar a Alcoi el 17 de setembre de 2005.
El segon aplec es va celebrar a Muro el 10 de juny de 2006.
L’Aplec de 2007 se celebra a Cocentaina.

Horaris i programació:

-18’00: S’obrirà el Palau Comtal, per organitzar la recepció, assistència i canvi de roba, dels pobles participants.

-19’30: Eixirem tots del Palau Comtal en cercavila, per un carrer paral·lel al Passeig de Cocentaina fins arribar al Parc del Paquito el Xocolatero.

-20’00: Des del Parc Paquito el Xocolatero, començarà el “III Aplec de les Danses dels Pobles de la Mariola” amb l’orde següent: Cocentaina, Muro, Alcoi, Planes, Beneixama, Bocairent, Biar, Gaianes, Agres i Banyeres. Els grups recorreran tot el Passeig cap a vall fins arribar a la Plaça del Pla.
-Quant tots els pobles arriben a la Plaça del Pla, es ballaran tres balls de Cocentaina: “Córrega el Conill”, “l’U i Dos de Cocentaina” i “El Fandango de Cocentaina”.
-Al finalitzar les dansades entrarem al Palau Comtal i l’Anjuntament i el poble de Cocentaina donarà la benvinguda als pobles assistents.

-22’00: Després de donar la benvinguda, els balladors que vullguen podran mudar-se de roba al Palau. Les taules per al sopar estaran preparades al pati del Palau. A continuació, els músics participants en el sarau tocaran, cantarem, ballarem i farem festa, fins que hi haja ganes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.