Vena. Dansada/Bureo/Sarau Grup de Castelló

Estimats amics i amigues:

Us invitem a la 5ª edició d’aquesta DANSADA/BUREO/SARAU, que el Grup Castelló, sota el patrocini de la Regidoria d’Ermites de l’Ajuntament de Castelló de la Plana, i la col·laboració de la Conselleria de Cultura, organitza a l’Ermita de Sant Jaume de la partida de Fadrell dins del terme de Castelló de la Plana.

La festa serà el proper dissabte 4 d’agost (primer dissabte d’agost).

Com en anteriors edicions, esperem trobar-nos gent vinguda de diferents comarques del país a fi de ballar, cantar o musicar, amb roba de carrer fins que el cosa aguante.

Aquest any l’horari serà el següent:

18:00 hores. Inauguració de la II Fira d’artesans i Lutiers. Recepció i benvinguda als participants amb vi i dolços de la terra.
18:30 hores. Dansada participativa.
22:00 hores. Sopar a la fresca.

Ja sabeu que podeu ballar, vore ballar, cantar, o tocar amb la rondalla. En el primer dels casos, sempre juguem amb la improvisació, ara bé si aneu a cantar o musicar, cal que ens ho manifesteu amb antelació a fi de programar-ho i en tot cas de sol·licitar els micròfons adients. En tot cas, si quan arribeu a l’ermita, us ve de gust tocar o cantar i no ho havíeu previst ens ho feu saber i segur que, com altres anys, tot tindrà cabuda.

La base de la festa seran els balls i danses participatives, és a dir, bàsicament els balls de BUREO ( seguidilles, jotes i fandangos), així com aquells que lliurement es vulguen interpretar amb una alta participació.

Aquest any, tornem a complementar l’activitat amb la II Fireta d’Artesans i Constructors d’Instruments Tradicionals. Intentem donar a conèixer a gent habitualment no participa en fires o que no fabrica aquestes peces de forma industrial. Gent que en alguns casos són una excepció en l’artesania comarcal, oficis que lluiten per mantenir-se vius i que hem volgut apropar-vos (castanyoles artesanals, pintes fetes a mà, pitos castanyots, canyes badaes, guitarrons, dolçaines, etc.)

Volem també que la festa servesca de punt on poder donar a conèixer els darrers treballs que les agrupacions, col·lectius o particulars han realitzat. En aquest sentit si heu editat o publicat algun treball, ens ho dieu o ens el porteu i allí us el posarem a l’abast de la gent que hi participe. Si esteu programant alguna activitat, ens ho feu saber i ho publicitarem durant l’acte.

Ja sabeu que els qui participeu, després teniu l’oportunitat de quedar-vos al SOPAR A LA FRESCA, únicament us pregaríem que ens féreu saber amb antelació la quantitat de gent que sou per a reservar-vos plaça per al sopar. Aquest any hem previst una aportació de 2€ en concepte de lloguer de cadires i taules, al sopar us invitem nosaltres. Sol·liciteu el tiquet corresponent, en arribar-hi, a la tauleta de l’organització.

Esperem comptar amb la vostra presència.

Xavier Ripollés Prades
President

Confirmació de places:
Xavi: 964.21.63.36
Isabel: 607.63.41.04
grupcastello [ensaïmada] yahoo.es

logogrup.gif

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.