Concert de Pep Gimeno Botifarra

image0013.jpg

El Col·lectiu Serrella de Banyeres de Mariola ha organitzat un concert de Pep Gimeno Botifarra amb motiu de la festa del Nou d’Octubre. Pep Gimeno ha col·laborat, entre d’altres, amb gravacions i concerts junt a Obrint Pas, Verd Cel, Feliu Ventura o La Gossa Sorda.

El concert es realitzarà el divendres 5 d’octubre, a les 20:00 h, al Teatre Principal de Banyeres de Mariola. La entrada serà lliure. En el transcurs de l’acte es lliuraran els Reconeixements a l’Ús Social del Valencià, que aquesta associació atorga a institucions, empreses i associacions que han destacat en la utilització d’aquesta llengua.

Des de 1996, el Col·lectiu Serrella organitza activitats per a celebrar la diada nacional del País Valencià. Potser l’activitat més important del Col·lectiu –junt a l’edició de la revista Barcella– siga l’organització, totes les vespres del Nou d’Octubre, del sopar-tertúlia amb el lliurament dels Reconeixements a l’ús social del valencià. El Col·lectiu ha triat la fórmula del debat per acostar-se a les qüestions que més inquieten la societat valenciana. És per això que ha convidat cada any una persona rellevant per a que propose un tema per a parlar.

Enguany, el Col·lectiu ha variat la fòrmula i ha decidit commemorar la data amb un concert, com va fer en altres edicions quan va patrocinar els concerts de L’Ham de Foc o La Inestable.

Col·lectiu Serrella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.