III Encontres d’Escoles de Dolçaina i Danses

cartell5.jpg

Quan s’apropa l’estiu , i el final de les classes de danses, dolçaina i tabal, és el moment d’anar fent els “finals de curs”.

Per nosaltres , Tabalaina i l’Aula de Música Tradicional, és l’hora dels encontres, i açò ho fem , oficialment, des de fa tres anys. Abans també feiem coses semblants, doncs uns pobles ens ajudàvem als altres reforçant eixa mostra del que hem aprés al llarg del curs, però mai era com una cosa estipulada on treballàvem un repertori homogeni, no!!.

Enguany tenim la presència d’un poble nou, Montroi, que s’ajunta als ja presents de les edicions anterior: Sollana, Riola, El Perelló i Sueca, tot i que malgrat ja estar present als cursos del 2006-07 , no participà als encontres, pel poc de temps que duien a les danses.

Pel que fa a Sollana , com que tant balladores i balladors com músics , hem estat col·laborant a la XXIII Trobada d’Escoles en Valencià de la Ribera, enguany no organitzarem l’encontre , i així el personal podrà descansar una mica d’aquests caps de setmana quasi estiuencs.

Tot aquest muntatge sols és possible amb la col·laboració d’altres institucions com són els ajuntaments de Riola, Sueca i Montroi , pel recolçament logístic, així com el de Sollana i l’E.P.A. de la Vall dels Alcalans que són qui organitza els cursos de danses a llurs àmbits, com d’entitats privades, com és el cas de l’Escola Ciclista de Sueca, que ens han deixat la seva seu per poder fer un vi d’honor el dia de l’encontre.

Aquestes són les dades confirmades per enguany:
1 de juny 19’00 Riola
8 de juny 19’00 Sueca
14 de juny 19’00 Montroi

Aquest cartell que esteu veient, trenca totalment amb els que fins ara estaveu acostumats, és del company Josep Lledó , alumne de l’Escola de Dolçaina Tabalaina a Sueca, i esperem que us agrade, doncs recull tot l’esperit dels actes, especialment que totes i tots sigam com un cos , com bones i bons amics, a l’esforç comú.

Us esperem a totes i tots als III Encontres d’Escoles de Danses , Dolçaina i Tabal a la Ribera.


www.tradamus.blogspot.com
Punt d’informació sobre les tradacions, les danses o la música amb arrels; visita’ns !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.