El Café L’Infern és la seu de la Colla de Dimonis de Massalfassar. Es troba situat a la Plaça de l’església, número 11 de Massalfassar. És el lloc de trobada dels dimonis, on celebrem les reunions setmanals, però també està obert al públic en general.
Des de la seua inauguració el 17 de març de 1994, s’han anat succeint una rera altra infinitat d’activitats, que van des de contacontes, presentacions de publicacions, tertúlies literàries i polítiques, recitals poètics, teatre, xarrades, cursos de ball, festes, exposicions i actuacions musicals de música tradicional, cançó, rock, etc.

De les actuacions musicals, i en concret al camp de la música folk han actuat grups com: Aldarull, Tres Fan Ball, Escaramussa Folk, Triskell (Bretanya), Mayalde (Castella), la Ciapa Rusa (Piemont), Aksak (Provença), La Bazanca (Castella), La Romàntica Alternativa del Saladar, Primera Nota, El Pont d’Arcalís, Jaume Arnella, Traüt de Tarí, Xeremiers de Sa Calatrava, El Cançoner de les Comarques del Sud, Urbàlia Rurana, L’Ham de Foc, Aljub, Marcel Casellas i la Principal de la Nit, De Calaix, Marc Egea, Xavier Macaya, Sitja, Jordi Fàbregas, Escandall-Els Dolçainers de Puçol, Maurizio Martinotti (Piemont), Riu Sec, La Folkabanda, etc.
Al camp de la cançó són botons de mostra la presència de Jordi Gil, Noèlia Valls, Carles Enguix, Manuela, Garri Campanillo, Josep Vicent Tallada etc. En Rock el nostre amic Vicent Cubells, El Cubano, va inaugurar aquest secció que després s’anat eixamplant amb les diverses festes de presentació del Massalfa-rock.
Pel que fa a les presentacions literàries, s’han presentat llibres de Manel Alonso, Rafael Ninyoles, Jordi Mata, Marc Granell, Vicent Penya, Alexandre Navarro, Joan F. Mira, Vicent Nàcher, etc. Han actuat també contacontes, per fer gaudir tant els més menuts com els grans, com són Llorenç Giménez, Vicent Cortés, etc. També hi ha hagut teatre per part de L’Horabaixa Teatre, Rodamons, Xino Xano, etc.

A l’Infern solen haver exposicions freqüentment, entre les que podem destacar l’Antologia del Gat Invisible, Sant Antoni, Carraixet et volem viu i net, etc. Com a colofó d’aquesta activitat programadora, vam organitzar les primeres jornades de Treball sobre el Món Diabler al País Valencià (juny de 1996), que han estat, junt a les edicions del Cant al Ras probablement, les dues manifestacions més destacades de la Colla en aquest sentit.
Al Café L’Infern també podràs trobar coses d’allò més interessant a la seua Tenda, com ara música tradicional (prou inusual a les tendes de música), generalment hi ha de tots els grups que han actuat a l’Infern, també café de Cuba i cava de diversos llocs, i com no, els productes de la Colla de Dimonis de Massalfassar com la revista La Roda del Temps, samarretes, enganxines, gorres, arracades, misteres…
