Programació Novembre 2005

divendres 28 octubre
cicle Temps de Cançó – 23:30

Màrius Asensi Acústic
amb Àlvar Carpi i Josep Maravilla
Cantautor en valencià i castellà, professor d’esgrima i antic membre dels Pavesos. Màrius Asensi comença a fer-se un lloc en l’escena musical valenciana gràcies a l’originalitat de les seus composicions, amarades d’un humor àcid i tendre certament singular.

dijous 3 novembre
pel•lícula – 22:00

Tornallom
Documental sobre la lluita de l’horta de la Punta
Fa ara tres anys, màquines i policia s’encarregaven d’anar fent desapareixer l’horta de La Punta.
A l’any 93 els veins i veines de La Punta s’assabentaren del projecte d’expansió del port (la ZAL: Zona d’Activitats Logístiques), el qual es plantejava sobre el seu territori, i començaren a reunir-se, creant una asociació veinal “La Unificadora de La Punta” i plantejant una lluita per la permanencia en la seua terra i reivindicant la seua forma de vida.
A finals de l’any 2000, l’asociació decideix oferir algunes cases que havien quedat buides al vendre-les els seus propietaris al port , a gent jove de diferents col•lectius de la ciutat, que van a viure a l’horta, rehabilitant les cases, llaurant camps i participant en la lluita.
“A tornallom”, que en el llenguatge de l’horta significa intercanvi de feines sense diners, narra aquesta lluita conjunta de “nous veins” i “veins de tota la vida” en la defensa de l’horta.

divendres 11 novembre
cicle Temps de Cançó – 23:30

Garri
[membre del COM] amb Josep Vicent Tallada i Samuel Iborra
Torna a l’Infern l’antic membre de Tapineria, la mítica formació que enregistrà amb Pep Laguarda el no menys mític Brossa d’ahir. I torna per fer-nos un tast de les seues noves composicions: petites meravelles de cançó mediterrània adobades amb un bri d’aires californians.

divendres 25 novembre
cicle Temps de Cançó – 23:30

Pau Alabajos
Pau Alabajos ha esdevingut en els darrers temps, i gràcies a la seua tossuda militància, un dels cantautors valencians amb més anomenada.
El seu primer disc, Futur en venda, ens el descobre com un compositor amb un extraordinari gust per les melodies ben lligades i els textos gens asèptics.

« Torna a altres saraus del Café l’Infern

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.