Arxiu de la categoria: Correu

Acte sobre Cuba a Aldaia

Cuba a Aldaia

CUBA, 50 ANYS DE REVOLUCIÓ

Dissabte 25 de juliol

19:30h
Col·loqui “Balanç i reptes de la revolució cubana” (participaran diferents
col·lectius de solidaritat amb la revolució).

21:30h
Sopar
Bo d’ajut: 5 euros

23h
Festa amb música cubana

L’ATENEU d’ALDAIA
C/Mestre Adolf Sáez, 21
Aldaia (L’Horta)

Reptes del moviment associatiu

associatiu.jpg

“Reptes del moviment associatiu. Noves estratègies per a un nou model”, este es el suggerent títol d’esta interessant jornada on es pretén aprofundir en la necessitat d’un canvi en la cultura de les associacions. Els canvis socioculturals, la legislació, els avanços tecnològics, entre altres factors, fan que la tasca de dirigir una associació siga, cada vegada, més complexa.

En un entorn tan canviant com l’actual les entitats que no tinguen capacitat de resposta per a afrontar els nous reptes, aniran perdent legitimitat i estaran condemnades a grups tancats.

Amb este “aperitiu” d’introducció, recordeu que la jornada es celebrarà el dissabte 4 de juliol al Centre Cultural Rociero de Torrent de 09:30 a 13:00. Per a inscriure’s, telefoneu al 96 156 40 01 .

Més informació.

8 de Març a València

cartell_dia_8.jpg

Manifiest 8 de març. Dia internacional de les Dones

Les Dones decidim:

Les dones decidim si parim o no parim, avortament lliure i gratuït

Actualment, a l’Estat espanyol avortar és un delicte. N’exigim la despenalització ja! Reivindiquem el dret a gaudir d’una maternitat triada. Reclamem una regulació que garantisca el nostre dret a l’avortament en una forma lliure i gratuïta dins el sistema públic de salut, així com també posar fi a una burocràcia plena de juís de valor, traves i excuses de consciència.

Un pas avant en la coeducació

Exigim una escola pública, laica i coeducativa. Cal un canvi radical en la societat, crear un model social basat en el respecte a la diversitat, una educació en igualtat des de l’escola.

La crisi no la hem de pagar les dones

Les Dones no consentirem que passe el mateix que en altres èpoques de crisi, i que el patriarcat torne a enviar-nos a les nostres cases, de nou a l’àmbit privat de la llar en exclusivitat. La nostra independència econòmica i els assoliments obtinguts fins ara en matèria d’igualtat entre dones i homes no tenen possibilitat de retrocés. Volem un repartiment equitatiu del treball domèstic i de cura per arribar a una vertadera conciliació de la vida personal i laboral.

Avançar en la igualtat social plena i real de les dones lesbianes

Les dones lesbianes hui podem legalment casar-nos i triar la nostra maternitat, decidint la família que volem formar. No obstant això, queda camí per recórrer. El nostre dret a la visibilitat en tots els àmbits públics i privats, i la lluita contra l’heterocentrisme com a norma i com a institució social, ens marca la necessitat de continuar amb un treball social i polític que no podem abandonar. I que encara tenim pendent en la consecució d’una igualtat social plena i real.

Dir NO a la violència contra les dones

A les agressions, als assassinats de dones. Només amb la igualtat efectiva posarem fi a la violència masclista.

Les societats són diverses, les dones som diverses… gaudim de la diversitat

POSA’T EL TEU MOCADOR PALESTÍ EN LA MANIFESTACIÓ DEL 8 DE MARÇ