Arxiu de la categoria: Notícies

Cant al Ras 2014

Com sabeu, cada tercer dissabte de maig la Colla de Dimonis de Massalfassar i l’Associació Cultural Tradició i Música, Tramús, organitzem el Cant al Ras, trobada de cant rural dedicada als repertoris de la tradició musical valenciana que celebra la seua divuitena edició.
La trobada té lloc a la Plaça de l’Església de Massalfassar (l’Horta Nord) a partir de les 22:30.

Enguany s’escaurà, per tant, el dissabte 17 de maig, i no cal dir que, com cada any, esteu convidats a participar-hi si us ve de gust.

El protocol no ha canviat en aquestos setze anys de convocatòria: comença a les 21:00 amb un sopar popular amb productes de la terra, inscripció oberta de cantadors fins a la fi de la cantada —per bé que agrairem de tot cor si ens ho feu saber amb uns quants dies d’antelació— i un ordre d’intervencions establert sobre la marxa.

Cantadors:
Un any més hem de limitar a un màxim de dos el nombre de peces interpretades per cada participant, per a que la cantada no s’allargue més enllà del que la prudència aconsella. (Quantitat que l’organització podríem ampliar a tres en funció del nombre de participants). Després sempre hi haurà temps de continuar la cantada a peu d’escenari i ací no hi ha més límit que els que ens concedesca l’autoritat competent.
Si voleu participar com a cantadors, podeu inscriure’s al telèfon 686 35 42 44 o a aquest mateix correu.

Públic:
Si voleu reservar places de sopar per a public (14 €), el telèfon de contacte és 601 24 27 64 (Oriol). Heu de fer la reserva abans del 13 de maig.

Us esperem a Massalfassar!

Ball de plaça a Museros

ball-a-orista.JPG

Amics i amigues, balladores i balladors.

Urbàlia Rurana volem celebrar amb vosaltres la festivitat del 9 d’Octubre la nit del dia 8 a les 23:00 h al Parc del País Valencià a Museros , l’Horta Nord. Portarem el nostre repertori mé festiu i ballador i volem convidar-vos a una copa en acabar la ballada, ja que sou el nostre suport a les places i ens alegra molt veure-vos sempre.

Us esperem!!!

Una abraçada de

Mariajo Algarra, Bernat Pellisser, Carles GIl, Josep Sebastià, Xampo Llobat, Toni Torregrossa i Miquel Bella

Concert de Pep Gimeno Botifarra

image0013.jpg

El Col·lectiu Serrella de Banyeres de Mariola ha organitzat un concert de Pep Gimeno Botifarra amb motiu de la festa del Nou d’Octubre. Pep Gimeno ha col·laborat, entre d’altres, amb gravacions i concerts junt a Obrint Pas, Verd Cel, Feliu Ventura o La Gossa Sorda.

El concert es realitzarà el divendres 5 d’octubre, a les 20:00 h, al Teatre Principal de Banyeres de Mariola. La entrada serà lliure. En el transcurs de l’acte es lliuraran els Reconeixements a l’Ús Social del Valencià, que aquesta associació atorga a institucions, empreses i associacions que han destacat en la utilització d’aquesta llengua.

Des de 1996, el Col·lectiu Serrella organitza activitats per a celebrar la diada nacional del País Valencià. Potser l’activitat més important del Col·lectiu –junt a l’edició de la revista Barcella– siga l’organització, totes les vespres del Nou d’Octubre, del sopar-tertúlia amb el lliurament dels Reconeixements a l’ús social del valencià. El Col·lectiu ha triat la fórmula del debat per acostar-se a les qüestions que més inquieten la societat valenciana. És per això que ha convidat cada any una persona rellevant per a que propose un tema per a parlar.

Enguany, el Col·lectiu ha variat la fòrmula i ha decidit commemorar la data amb un concert, com va fer en altres edicions quan va patrocinar els concerts de L’Ham de Foc o La Inestable.

Col·lectiu Serrella

I Festa dels Sabors de la Terra

Café L’Infern – Massalfassar
dissabte 15 d’octubre – 21:30

El Café L’Infern convoca una nova temporada d’intensa activitat cultural que s’iniciarà amb la I Festa dels Sabors de la Terra, una presentació de la forta aposta del local pels nostres menjars, les nostres begudes i les nostres músiques.
Els assistents (prèvia adquisició del ticket de degustació: 10€), podran tastar les tapes de creació pròpia inspirades en els sabors tradicionals i els productes de l’Horta, fruir dels vins del País i continuar després la festa amb música feta exclussivament en la nostra llengua i seleccionada expressament per a l’ocasió.
No deixeu passar l’oportunitat i acudiu a la Festa!
Seguirem informant.