Arxiu de la categoria: Web

Nova versió

Hola a tots i totes:

Si hui heu entrat a l’administrador del WordPress, haureu vist que ja tenim instal·lada una nova versió, com podeu comprovar:

Wordpress

He acabat de configurar tots els plugins i tan sols em queda traduir aquesta pàgina. Ben aviat 😉

He penjat també un vídeo per als editors que vulgue saber d’una manera molt gràfica com publicar en la següent adreça:

Com publicar 2.

Si teniu cap dubte al respecte del vídeo, aprofiteu la possibilitat dels comentaris per fer-me’ls arribar o utilitzeu el meu correu si voleu fer-ho d’una manera més privada. Molt prompte penjaré el vídeo en altres formats més lliures…

I ací teniu el resultat final:

Wordpress

Ja em conteu!!

Comunicat NAT de Barxeta: Iberdrola denuncia fins i tot els morts

La companyia Iberdrola intenta atemorir la població de Barxeta amb una denúncia massiva i arbitrària

Una de les persones denunciades fa deu anys que és morta
Prop d’una vintena de veïns i veïnes de Barxeta han estat citats a comparèixer davant del Jutjat d’Instrucció núm. 3 de Xàtiva per part de la companyia elèctrica Iberdrola, acusats per aquesta empresa de suposades coaccions i danys.

Aquests veïns, i molts més, es van concentrar davant les obres que l’empresa Iberdrola estava desenvolupant en el seu terme municipal, en una zona natural protegida, amb l’objectiu, precisament, de denunciar la il·legalitat de les seues accions davant de la guàrdia civil (SEPRONA). L’actuació arrogant i delictiva d’Iberdrola incomplia, entre altres, el punt segon de la Declaració d’Impacte Ambiental emès per la Conselleria de Medi Ambient de la Generalitat Valenciana, governada pel Partido Popular (còmplice seu en totes les actuacions contra el poble de Barxeta), i en el qual s’estableix que l’execució del projecte de Línia d’Alta Tensió entre Castelló de la Ribera- Gandia està supeditada al compliment que en la instal·lació dels suports (les torres) «no s’obriran accessos nous, aprofitant-se sempre els camins, alhora que es respectarà la vegetació existent». De més a més, les obres d’Iberdrola incomplien també les resolucions d’alerta màxima per risc d’incendi que havia adoptat i publicat la Generalitat Valenciana.

Aquestes denúncies formulades pels veïns i arreplegades per escrit per la guàrdia civil, estranyament i sospitosament no s’han traslladat als òrgans competents perquè iniciaren les accions legals contra la premeditada actuació il·legal de l’empresa Iberdrola. Però ara Iberdrola, utilitzant el seu entramat informatiu, que infringeix clarament la Llei de Protecció de Dades, i fent ús de la impunitat concedida i avalada pels poders polítics de la Generalitat Valenciana, ha aconseguit que l’esmentat Jutjat cite a declarar a persones que ni tan sols van estar presents en el lloc dels fets.

La denúncia que ha fet Iberdrola contra els veïns i veïnes de Barxeta ha estat tan arbitrària que no solament s’han denunciat persones que no havien participat en les mobilitzacions, fins i tot s’ha citat a comparèixer un home que fa deu anys que és mort. Entenem, per tant, que ens trobem davant una acció judicial que preten atemorir el poble de Barxeta. Aquestes pràctiques són més pròpies de corporacions mafioses que no d’empreses sotmeses a la llei i respectuoses amb els drets democràtics de la ciutadania. Però el més greu de tot és la complicitat que advertim per part d’institucions públiques que haurien de garantir els drets democràtics i el compliment de la llei. No entenem, a la vista de l’arbitrarietat de la denúncia, com l’Administració de Justícia no ha fet una valoració prèvia abans de citar a declarar fins i tot persones difuntes. Sospitem clares connivències entre l’Administració de Justícia i l’empresa Iberdrola. Connivència que ha permès una acció injusta contra persones que han vist xafats els seus drets més elementals.

Entenem també que, a la vista de tot això, el Jutjat ha actuat seguint un procediment més que dubtós des del punt de vista legal, més propi de accions judicials de països tercermundistes i corruptes. Ens sorprèn també que la guàrdia civil, en concret el SEPRONA, no haja donat curs a les denúncies que els veïns i veïnes de Barxeta li expressaren contra les obres il·legals d’Iberdrola, i que no haja exigit que desferen les obres fetes il·legalment, consentint, com si diguérem, que el lladre no fóra denunciat i que tampoc no restituïra allò que havia obtingut il·lícitament.

Hem de denunciar, una vegada més que Iberdrola esta actuant en contra d’una sentència del Contenciós Administratiu que denega l’autorització administrativa concedida per la Generalitat Valenciana, per tant ha executat les obres IL·LEGALMENT, atès que, conseqüentment, ha quedat anul·lada la llicència d’obres que permetia continuar l’execució de la línia. Tanmateix, ni la guàrdia civil ni l’Administració de Justícia han actuat contra Iberdrola per defensar la legalitat. I això els converteix també en còmplices d’una il·legalitat.

Des de la Plataforma de Barxeta Contra l’Alta Tensió NAT, donem tot el nostre suport a aquestes persones valentes que han estat denunciades per defensar la seua salut, l’entorn viu i no degradat de Barxeta, i animem tothom a continuar treballant per la salut de les persones, per la preservació del nostre territori i contra els interessos especulatius de la mafiosa Iberdrola i els seus còmplices.

Barxeta 10 de gener de 2006

Presentació del llibre Estiu de 1987. Dietari de Manel Alonso al Café L’Infern

El consell de redaccció de la revista L’Aljamia i La colla de dimonis de Massalfassar us conviden a la presentació del llibre:

Estiu de 1987. Dietari. de Manel Alonso i Català, que anirà a càrrec de l’escriptor Pasqual Mas i Usó.

L’acte tindrà lloc el pròxim dijous 15 de desembre de 2005
a les 22’30 hores
al café L’infern de Massalfassar
(just darrere de l’esglèsia)

“L’escriptor d’Almassora Pasqual Mas i Uso serà l’encarregat de presentar el pròxim dia 15 de desembre a les 22’30 hores, en el dinàmic i popular cafè L’Infern de Massalfassar, el llibre Estiu 1987. Dietari de l’editor i escriptor Manel Alonso i Català
Es tracta del primer dietari escrit per l’autor nascut a Puçol el 1962, (ell mateix ens confessa que en guarda d’altres al seu calaix) i com el seu mateix títol anuncia recull les vivències i pensaments d’Alonso durant aquella curta però intensa estació estival de l’any 1987, oferint-nos el retrat d’un jove poeta que cerca la seua veu i el seu espai dins del panorama literari valencià.
Estiu de 1987. Dietari ha estat publicat dins de la col·lecció Llibres de l’Aljamia, de la revista del mateix nom que edita des de fa prop de quinze anys l’Agrupació Cultural Vianants de Rafelbunyol i que dirigix Vicent Penya. En aquesta col·lecció recentment ha aparegut també el llibre Accions del pintor i poeta Manuel Bellver“.
(Publicat al Diari Parlem)

Manteniment

Hui, dijous 7 de juliol, de 13:31 a 13:35 faré algunes tasques de manteniment de la web (actualització a la versió 1.5.1.3 del wordpress, versió que soluciona alguns problemes de seguretat detectats a la versió anterior).

És evident que durant aquestos minuts, el webblog no serà accessible.

Doncs, això.